Therapie en coaching

De mogelijkheden & kosten

"Relatietherapie en relatiecoaching vanuit een een groot hart. Professionele aandacht door persoonlijke mindfulness coaching en relatietherapie. Ook voor nieuw-samengestelde gezinnen. Jouw verhaal vertelt iets wat heel belangrijk voor je is. Laten we daar naar kijken en onderzoeken wat er nodig is en daar samen aan werken."

Waar kan ik jou mee helpen:

 • Snel en professioneel inzicht krijgen in je relatie

 • Individuele relatiecoaching op basis van mindfulness

 • Gezamenlijk relatietherapie voor een glorieuze relatie

Relatiescan

Krijg in korte tijd inzicht in je relatie. Kennismaken en in beeld brengen met wat er wederzijds gedacht en gevoeld wordt. Dit geeft inzicht en zo kun je samen totaal anders, met wat afstand, naar jullie relatie kijken. Een gezamenlijk beeld van jullie relatie ontstaat in dit eerste gesprek. Samen onderzoeken we ook wat er nodig is voor jullie en welke behoeften er leven. Wat is er belangrijk voor jullie? En natuurlijk met de vraag of jullie vertrouwen in mij hebben om jullie verder te begeleiden.

 • Kosten

  Eén gezamenlijke sessie waarbij beide partners aanwezig zijn.

  Tarief voor 1 sessie van ongeveer 2 uur en inzicht in jullie relatie € 250,00 inclusief btw.

iStock_000067584583_Full
DSC_0057

Individuele relatiecoaching

Support, coaching en ondersteuning voor jou om meer in verbinding met jezelf te komen. De aandacht richten op je sterke kanten en wat waardevol is voor jou. Leren luisteren naar je gevoel en weten dat je lichaam nooit liegt. Vertrouwen op jouw gevoel, het klopt voor jou en is uniek. Stappen zetten, keuzes maken, communicatie verbeteren en zelfvertrouwen vergroten. Vertrouwen dat het jou gaat lukken. Aandacht hebben voor wat vreugde geeft en waar je energie van krijgt. Wat heb je nu nodig om meer welzijn en zelfcompassie te ervaren? Het gevoel om een glorieuze relatie met jezelf op te bouwen geeft voldoening. Want een glorieuze relatie met jezelf is de basis voor een glorieuze relatie samen!

 • Kosten

  Tarief voor 4 sessies van 1,5 uur is € 600,00 inclusief btw en naar behoefte begeleiding via mailcontact tussen de sessies door.

Relatietherapie

Relatietherapie draagt zorgt voor ieders welzijn en ziet een relatiecrisis of onvrede als een kans en een uitdaging om anders met elkaar om te gaan en te groeien als mens in plaats van te snel over te gaan tot een echtscheiding. Relatietherapie is maatwerk. Emotionele blokkades, onverwerkte pijn en ontevredenheid in relaties vragen om een professionele aanpak. Word bewust van ieders rol en bijdrage in de relatie. Geniet samen en sta positief in het leven.

Veel voorkomende vragen bij  relatietherapie zijn:

 • Hoe kunnen we  beter leren afstemmen en afspraken maken met elkaar?
 • Hoe leren we om duidelijke grenzen aan te geven?
 • Wat is er nodig om met steeds terugkerende emoties om te gaan?
 • Wat is een juiste beslissing die waardevol is voor mij en mijn omgeving?
 • Zijn er nog genoeg lichtpuntjes om door te gaan met deze relatie?
 • Hoe bouwen we weer vertrouwen op na een heftige gebeurtenis?
 • Wat is er nodig om met een goed gevoel weer mezelf te zijn in deze relatie?
 • Kosten

  Gezamenlijke sessies waarbij beide partners aanwezig zijn.

  Het tarief voor 6 sessies van 1,5 uur is € 975,00 inclusief btw en begeleiding per mail tussen sessies door. Uitbreiding is mogelijk met een uurtarief van € 115,00 inclusief btw.

BeeldPaar
Je bent van harte welkom voor een kennismaking en je krijgt daarbij inzicht waar je last van hebt en waar je naar verlangt. Kies jij voor een compleet pakket voor gespecialiseerde reletietherapie of voor mindfulness coaching?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.